Hoe draag ik een poloshirt?

Hoe draag ik een poloshirt?

19 oktober 2021 0 Door Fashion66

Het dragen van de juiste kleding is niet voor iedere man even makkelijk. Hoewel je tegenwoordig veel tips online kan vinden vanuit de mode-industrie, is het goed mogelijk dat je nog wel eens twijfelt over de manieren waarop bepaalde kleding gedragen kan worden. Er is bovendien ontzettend veel kleding op de markt, waardoor er simpelweg erg veel keus is voor iedereen. Sommige mensen zien hierdoor erg makkelijk en snel bepaalde combinaties die gedragen kunnen worden, maar niet voor iedereen is dat even goed te doen. Er zijn namelijk bepaalde stijlen die op de correcte wijze gedragen moeten worden. Dat is niet altijd even makkelijk, maar toch is het soms nodig om wat hulp te krijgen. Een van deze kledingstukken is bijvoorbeeld het poloshirt. Op zich is dit shirt goed te combineren met andere kleding, maar je moet maar net weten op welke wijze dat het beste gedaan kan worden. 

 

Poloshirt 

Polo shirts zijn zeer bekende varianten van de shirts die door veel heren gedragen worden. Doordat de shirts zo populair zijn, zijn er ook veel verschillende varianten van de shirts te verkrijgen. Hierdoor kan het combineren van andere kleding soms alleen wat lastiger worden. Het poloshirt is bij veel mensen wel bekend, het shirt is vooral te herkennen als een T-shirt waarbij de stijlvolle knoopjes bij de nek zijn toegevoegd. Door de knoopjes wordt een poloshirt vaak meteen gezien als een zakelijk shirt. Hoewel een poloshirt ook prima naar het werk gedragen kan worden, is het ook een shirt dat prima gedragen kan worden als casual shirt. Er zijn namelijk veel verschillende kleuren en printjes van de poloshirts te verkrijgen. Hierdoor is er altijd een poloshirt te vinden dat jou geweldig zal staan. 

 

De combinaties 

Wanneer je eenmaal een poloshirt hebt gevonden dat goed bij jou past, is het belangrijk om deze te combineren met de juiste kleding. Zo kan er in de warmere maanden gebruik gemaakt worden van een korte broek die onder het poloshirt gedragen kan worden. Kies hierbij dan wel voor een nette broek zonder scheuren en gaten. Een chino past vaak ook erg goed onder een poloshirt. Deze stijlvolle broeken zullen ervoor zorgen dat de polo er nog netter uit zal gaan zien. Het is hierbij wel belangrijk om voor de juiste kleurencombinatie te kiezen. Het is dan ook niet aan te raden om bijvoorbeeld blauw op blauw te dragen, maar ook wil je niet hele opvallende kleuren met elkaar combineren. Vaak werkt dat niet goed bij poloshirts. Toch is het dragen van een poloshirt erg makkelijk en toch zal het er geweldig uit zien.